Dubai Vizesi Sayfasına Hoşgeldiniz

Online Dubai Vize Başvuru

       Kolay Başvuru, 4 Adımda Vizeniz Hazır

Dubai Vizesi için gerekli şartlar

Dubai Vizesi başvuru sürecinde ve vizeniz sonuçlandıktan sonra dikkat etmeniz gereken
hususlar aşağıdaki gibidir.

1

Dubai vizesi geçerliliği vize onaylandığı gün itibari ile 58 gündür. 58 gün içinde yolcu Dubai’ye giriş yapmalıdır.

2

Sadece umumi pasaportlara vize uygulanmaktadır.Yeşil ve diplomatik pasaportlar vizeden muaftır.

3

Yolcunun BAE’ye ( Birleşik Arap Emirlikleri ) giriş yaptığı tarih itibari ile 29 gün sonunda ülkeden çıkması zorunludur.

4

Yolcuların 29 gün sonunda BAE’den ( Birleşik Arap Emirlikleri ) çıkış yapmaması durumunda her yolcu için 3.500 USD cezai yaptırım uygulanmaktadır.

5

Pasaportunuzun BAE’ye (Birleşik Arap Emirlikleri) girişten itibaren 6 ay süreyle geçerli olduğundan emin olun.

6

Pasaportunuzda fotoğrafın bulunduğu çipli sayfayı renkli taratıp JPEG veya PDF dosyası biçiminde kaydetmelisiniz.

7

Vizenin sistem girişi yapıldığı gün itibari ile 2 iş günü (48 saat) sonunda olumlu olumsuz değerlendirilmesi sonuçlanacaktır.

8

Başvuru sırasında fotoğrafınızın yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz olması gerekmektedir. Net ve renkli biçimde taratılmamış fotoğraflar kabul edilmez.

9

Cuma ve Cumartesi alınan başvurular Pazartesi veya Salı günü sonuçlanır.

10

BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) vizeniz onaylandıktan sonra vizenizi yazdırıp saklamalısınız.

11

BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) verilecek olan vize tek girişlidir.                                                

     

12

Eğer 18 yaş altı çocuklar için başvuru yapacaksanız öncellikle 1. dereceden akraba ya da çocuktan sorumlu kişinin (okul gezisi esnasında yetkili öğretmen) başvurusunu yapınız.

15+ Yıllık Tecrübe

Firmamız Birleşik Arap Emirlikleri / Dubai Vize işlemine aracılık etmiş, yılların bilgi ve birikimine sahip büyük bir markadır.

4000+ Vize İşlemi

Kurumsal ve Bireysel 4000'in üzerinde vize işlemi gerçekleştirdik.

Memnun Müşteriler

Bizden memnun kalan yaklaşık 4000'in üzerinde mutlu müşteriye aracılık yaptık.

Dubai Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Dubai Vize başvurusu için gerekli evraklar aşağıda belirtildiği gibidir.

  • Pasaportunuzun fotoğraflı sayfasının renkli olarak taranmış hali.
  • Kimliğinizin önlü ,arkalı renkli olarak taranmış hali
  • Arka fon beyaz vesikalık fotoğraf
  • İletişim bilgileriniz (adres, telefon vb.)
dubai vizesi için gerekli evraklar

Dubai Vizesi Başvuru Sorgulama

Yapmış olduğunuz Dubai Vize başvurunuzu aşağıdaki bağlantıya tıklayarak sorgulama yapabilirsiniz.

Başvuru Sorgula

Dubai Fuarları

Dubai'de her yıl düzenlenen fuarlar aşağıdaki gibidir.

Otel Rezervasyon

Otel Rezervasyonu yapmak için linke tıklayıp formu doldurunuz. En kısa sürede geri dönüş yapacağız.

Privacy Preference Center

Yardıma mı ihtiyacınız var?